Ubecare

Efficiënte Praktijkvoering met Ubecare

Bij Ubecare streven we ernaar om aan de uiteenlopende behoeften van moderne praktijken te voldoen door middel van een scala aan diensten die gericht zijn op efficiënte afspraakplanning. Onze geïntegreerde oplossingen zijn ontworpen om praktijken te ondersteunen bij het optimaliseren van hun workflow en het bieden van hoogwaardige zorg aan hun patiënten.

Onze Innovatieve Diensten

Slimme Telefooncentrale

Met onze slimme telefonie kunt u profiteren van voordelig bellen, gekoppeld aan uw online agenda. Deze geavanceerde oplossing zorgt voor een naadloze communicatie-ervaring, waarbij inkomende oproepen efficiënt worden afgehandeld en direct worden gekoppeld aan afspraken in uw agenda. Ontdek hoe onze slimme telefooncentrale uw praktijk kan versterken.

Online Agenda Systeem

Op zoek naar een geavanceerd online afsprakensysteem voor uw dokterspraktijk? Ons online agenda systeem biedt een gebruiksvriendelijke interface voor zowel zorgverleners als patiënten, waardoor het plannen van afspraken eenvoudiger wordt dan ooit tevoren. Ontdek hoe ons online agenda systeem uw praktijk kan transformeren en de patiëntervaring kan verbeteren.

Telefonisch Afsprakenbeheer

Geef het beheer van uw telefonische afspraken uit handen en laat ons ervaren team zorgen voor een soepele planning. Door gebruik te maken van ons telefonisch afsprakenbeheer kunt u zich volledig concentreren op uw patiëntenzorg, terwijl wij zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige afhandeling van alle afspraken. Ontdek hoe u uw praktijk kunt ontlasten met onze diensten voor telefonisch afsprakenbeheer.

IT-support

Neem de controle over uw informatiesystemen met onze uitgebreide IT-support diensten. Met 24/7 ondersteuning en geavanceerde beveiligingsmaatregelen helpen we uw praktijk te beschermen tegen cyberaanvallen en zorgen we voor een soepele werking van uw IT-infrastructuur. Ontdek hoe u met onze IT-support uw praktijk kunt beveiligen en optimaliseren.

Extra Diensten

Maak uw praktijkervaring compleet met onze extra diensten, zoals informatieschermen voor in de wachtkamer of een volledig nieuwe website met geïntegreerde systemen voor u en uw patiënten. Ontdek hoe onze aanvullende diensten uw praktijk kunnen verrijken en de algehele patiëntervaring kunnen verbeteren.

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven