Ubecare

Het Online Agenda Systeem

Hebt u wel eens gemerkt dat uw praktijk worstelt met inefficiënte afspraakplanning en communicatie? Dit kan resulteren in gemiste afspraken, lange wachttijden en verwarring bij zowel personeel als patiënten. Het online agenda systeem van Ubecare biedt een oplossing door een naadloze integratie met de Telefooncentrale en het telefonisch afsprakenbeheer mogelijk te maken.

Wat doet het online agenda systeem?

Het online agenda systeem van Ubecare integreert naadloos met zowel de telefooncentrale als het telefonisch afsprakenbeheer, via MijnOnlineAgenda van Introlution. Dit systeem stroomlijnt de afspraakplanning en communicatie door automatische bellerherkenning te activeren, waardoor patiënten direct worden geïdentificeerd bij het bellen naar de praktijk.

Wilt u zich als dokter volledig focussen op uw patiënten zonder onderbroken te worden door telefoonoproepen? Dan kunt u ons full service medisch telesecretariaat inschakelen, dat u volledig ontzorgt van alle oproepen.

De voordelen van
het online agenda systeem

Het online agenda systeem vormt de ruggengraat van een geïntegreerd en naadloos werkende praktijkinfrastructuur.

Het is gekoppeld of geïntegreerd met zowel de telefooncentrale als het telefonisch afsprakenbeheer, wat zorgt voor een gestroomlijnde workflow en optimale efficiëntie.

De integratie wordt zorgvuldig verwerkt met behulp van geavanceerde technologieën, zoals MijnOnlineAgenda van Introlution, waardoor zorgverleners kunnen profiteren van een geïntegreerde en geautomatiseerde benadering van afsprakenbeheer.

Bij de installatie en activatie van uw telefooncentrale wordt gezorgd voor een naadloze integratie tussen uw telefooncentrale en de online agenda.

Dit betekent dat zodra uw telefooncentrale actief is, u direct kunt profiteren van de functionaliteiten van de online agenda.

Bovendien wordt automatische bellerherkenning geactiveerd, waardoor patiënten die naar de praktijk bellen automatisch worden herkend door de agenda. Hun naam wordt al voorgeselecteerd voor het inboeken van een afspraak zodra een beschikbaar tijdslot wordt aangeklikt. Dit versnelt het afsprakenproces aanzienlijk en minimaliseert mogelijke fouten.

Een van de meest waardevolle functies van het online agenda systeem is de TELE+ functie.

Hiermee kunnen patiënten volledig automatisch, zonder extra kosten, telefonisch een afspraak maken in uw agenda buiten reguliere praktijkuren, zoals tussen 19u ’s avonds en 8u ’s ochtends, in het weekend en op feestdagen.

Deze service biedt ongekende flexibiliteit en gemak voor patiënten, terwijl het ook de toegankelijkheid van uw praktijk vergroot en de patiënttevredenheid verhoogt.

Het online agenda systeem staat bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Met slechts één simpele klik op het telefoonnummer in de online agenda kunt u direct contact opnemen met uw patiënt.

Bovendien stelt de online agenda u in staat om het beheer van essentiële functies van uw telefooncentrale te beheren, waardoor u volledige controle heeft over uw praktijkcommunicatie en -planning op één centrale locatie.

Deze combinatie van gebruiksgemak en flexibiliteit maakt het online agenda systeem een onmisbaar hulpmiddel voor moderne zorgverleners die streven naar efficiëntie en uitmuntende patiëntenzorg.

Naast het bieden van gemak voor patiënten, draagt de online bookingtool bij aan de efficiëntie van de praktijk.

Door patiënten in staat te stellen zelf afspraken in te plannen, wordt de belasting van het praktijkpersoneel verminderd en worden de administratieve taken aanzienlijk vereenvoudigd.

Dit stelt het personeel in staat om zich te concentreren op andere belangrijke taken, terwijl de algehele productiviteit en efficiëntie van de praktijk worden verbeterd.

Dankzij de real-time beschikbaarheid van afspraken kunnen patiënten snel een geschikt tijdslot vinden, wat resulteert in een betere planning en minder gemiste afspraken.

Bovendien kunnen herinneringen en bevestigingen automatisch worden verzonden, waardoor de kans op vergeten afspraken verder wordt verkleind.

Dit draagt bij aan een soepelere praktijkwerking en een hogere patiënttevredenheid.

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven