Ubecare

Efficiënt consultaties inplannen met Ubecare

In de moderne gezondheidszorg is het beheren van afspraken en het onderhouden van effectieve communicatie cruciaal voor het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten. Praktijken worden echter vaak geconfronteerd met uitdagingen zoals gemiste afspraken, lange wachttijden en verwarring bij zowel personeel als patiënten. Deze problemen kunnen de algehele praktijkvoering verstoren en de kwaliteit van de zorg beïnvloeden.

Ontdek onze afspraaksystemen

Online Agenda Systeem

Het plannen van afspraken kan vaak tijdrovend en verwarrend zijn, zowel voor praktijken als voor patiënten. Ubecare’s online agenda systeem biedt een oplossing door een naadloze integratie met de telefooncentrale en het telefonisch afsprakenbeheer mogelijk te maken. Daarnaast fungeert het als een krachtige online bookingtool voor patiënten, waardoor ze zelf afspraken kunnen plannen zonder tussenkomst van het praktijkpersoneel. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van de praktijk, maar verhoogt ook de toegankelijkheid en tevredenheid van patiënten.

Telefonisch Afsprakenbeheer

Het beheren van inkomende oproepen voor afspraken en huisbezoeken kan een aanzienlijke bron van stress en inefficiëntie zijn voor praktijken. Ubecare’s extern telefonisch afsprakenbeheer biedt een oplossing door inkomende gesprekken door te sturen naar ons medisch telesecretariaat. Dit zorgt voor een gestroomlijnde aanpak van afsprakenbeheer en maakt een professionele en klantgerichte service mogelijk. Bovendien biedt het systeem flexibiliteit, waardoor praktijken de service kunnen gebruiken op momenten dat het voor praktijken uitkomt.

Optimalisatie van praktijkvoering: Naar een betere zorgervaring

Door gebruik te maken van Ubecare’s geïntegreerde oplossingen voor afspraakplanning en communicatie kunnen praktijken hun operationele efficiëntie verbeteren en de algehele zorgervaring voor hun patiënten optimaliseren. Door afspraken te stroomlijnen en patiënten meer controle te geven over hun planning, kunnen praktijken zich concentreren op hun kerntaken en hoogwaardige zorg blijven leveren.

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven