Ubecare

Extern Telefonisch Afsprakenbeheer

Praktijken ondervinden vaak hinder bij het beheren van hun telefoonverkeer, met name bij het plannen van afspraken en huisbezoeken. Dit kan leiden tot gemiste afspraken, lange wachttijden en verwarring voor zowel patiënten als personeel. Het extern telefonisch afsprakenbeheer van Ubecare biedt een oplossing door inkomende gesprekken te leiden naar externe afspraakbeheerders, waardoor praktijken efficiënter kunnen opereren en een betere service kunnen bieden aan hun patiënten.

Wat doet het extern telefonisch afsprakenbeheer?

Het online agenda systeem van Ubecare integreert naadloos met zowel de telefooncentrale als het telefonisch afsprakenbeheer, via MijnOnlineAgenda van Introlution. Dit systeem stroomlijnt de afspraakplanning en communicatie door automatische bellerherkenning te activeren, waardoor patiënten direct worden geïdentificeerd bij het bellen naar de praktijk.

Wilt u zich als dokter volledig focussen op uw patiënten zonder onderbroken te worden door telefoonoproepen? Dan kunt u ons full service medisch telesecretariaat inschakelen, dat u volledig ontzorgt van alle oproepen.

De voordelen van
het extern telefonisch afsprakenbeheer

Het implementeren van een telefonisch afsprakenbeheer biedt aanzienlijke voordelen, waaronder het vrijmaken van waardevolle tijd voor directe patiëntenzorg.

Met deze dienst worden alle oproepen met betrekking tot afspraken doorgestuurd naar een extern afspraakbeheer, waar een vertrouwelijke medewerker de telefoon beantwoordt en afspraken of huisbezoeken in uw online agenda boekt namens de patiënt. Hierdoor kunt u als zorgverlener uw focus volledig richten op de zorg voor uw patiënten, terwijl uw afspraken efficiënt worden ingepland door een toegewijd team.

Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en een verbeterde patiëntervaring, aangezien afspraken snel en nauwkeurig worden afgehandeld.

Een belangrijk voordeel van het telefonisch afsprakenbeheer is de transparante kostenstructuur. U betaalt een vast bedrag per oproep naar het externe afspraakbeheer, ongeacht de duur van het gesprek.

Dit biedt duidelijkheid en voorspelbaarheid in uw kosten, waardoor u uw budget efficiënt kunt beheren zonder verrassingen achteraf.

Bovendien kunt u door deze vaste kostenstructuur uw financiën beter plannen en uw praktijkkosten optimaliseren.

Een ander voordeel van het telefonisch afsprakenbeheer is de flexibiliteit die het biedt aan zorgverleners.

U kunt deze dienstverlening gebruiken wanneer u er behoefte aan heeft, of dit nu sporadisch is bij ziekte, afwezigheid, verlof, of uitzonderlijke drukte, of op regelmatige basis, zoals elke middagpauze, een vaste weekdag of namiddag.

De keuze is volledig aan u, waardoor u de dienst kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en werkschema. Deze flexibiliteit stelt u in staat om uw praktijk efficiënter te beheren en uw patiëntenzorg te optimaliseren zonder in te leveren op kwaliteit of service.

Houd hier rekening mee!

Enkel oproepen voor afspraken en huisbezoeken worden verwerkt door het externe afspraakbeheer.

Oproepen voor vragen of dringende medische hulp dienen door uw slimme telefooncentrale gestuurd te worden naar de juiste personen in de praktijk, eventueel enkel op specifieke momenten waarop patiënten hiervoor in de praktijk terecht kunnen (bv. voor vragen tijdens vragenhalfuur).

Wilt u toch dat het externe afspraakbeheer alle oproepen aanneemt en eventueel dringende oproepen terug doorschakelt naar de praktijk, dan kunnen we hiervoor een oplossing bieden met een full service abonnement. Contacteer ons dan voor meer informatie omtrent de tarieven. Wilt u zich als dokter volledig focussen op uw patiënten zonder onderbroken te worden door telefoonoproepen? Dan kunt u ons full service medisch telesecretariaat inschakelen, dat u volledig ontzorgt van alle oproepen.

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven