Ubecare

Wachtkamerschermen voor huisartsen, tandartsen en orthodontisten

Een wachtkamerscherm, ook bekend als een informatiescherm, is een digitale display dat strategisch geplaatst is in de wachtzaal van uw praktijk. Dit scherm biedt dynamische en relevante informatie aan patiënten terwijl ze wachten, wat zowel de efficiëntie als de patiënttevredenheid verhoogt van uw praktijk. Dit is een grote voordeel voor huisartsen, tandartsen, orthodontisten, etc. die oog hebben op de groei van hun praktijk. 

Voordelen van een wachtkamerscherm

Met een wachtkamerscherm kunt u belangrijke informatie en educatieve content delen met uw patiënten. Dit kan variëren van gezondheidsadvies en nieuws over de praktijk tot algemene medische informatie. Door continu bijgewerkte content te bieden, blijft uw wachtkameromgeving interessant en informatief. 

Patiënten waarderen het wanneer ze goed geïnformeerd worden tijdens hun wachttijd. Een wachtkamerscherm kan bijdragen aan een positievere wachtkamerevaring door patiënten bezig en geïnformeerd te houden. Dit vermindert de perceptie van lange wachttijden en verhoogt de algehele tevredenheid. 

Een informatiescherm biedt een uitstekende manier om efficiënt met uw patiënten te communiceren. U kunt belangrijke meldingen, openingstijden, en eventuele veranderingen in de praktijk snel en eenvoudig delen. Dit helpt om verwarring te verminderen en zorgt voor een betere organisatie binnen uw praktijk. 

Plaatsing wachtkamerscherm voor uw praktijk

Het installeren van een wachtkamerscherm in uw praktijk is eenvoudig en kan op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons team zorgt voor de volledige installatie en integratie van het scherm, inclusief de aanpassing van de content zodat deze perfect aansluit bij uw praktijk en patiënten. 

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven