Ubecare

Digitale aanmeldzuil voor efficiënte patiëntregistratie

Een digitale aanmeldscherm, ook bekend als een aanmeldzuil, is een innovatieve oplossing om het aanmeldproces in uw praktijk te stroomlijnen. Dit aanmeldpunt biedt patiënten de mogelijkheid om zich eenvoudig en snel te registreren bij aankomst, wat zorgt voor een verbeterde workflow en verhoogde patiënttevredenheid. Deze oplossing is ideaal voor huisartsen, tandartsen en andere zorgverleners die streven naar een efficiënte praktijkvoering. 

Voordelen van een digitaal aanmeldscherm

Met een aanmeldzuil kunnen patiënten zichzelf snel registreren bij aankomst. Dit versnelt het aanmeldproces en vermindert wachttijden, waardoor de algehele efficiëntie van uw praktijk toeneemt. Door gebruik te maken van een self-service kiosk, wordt de werkdruk op het personeel verminderd, zodat zij zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken. 

Een digitaal aanmeldscherm biedt patiënten een gebruiksvriendelijke en moderne manier om zich aan te melden. Dit minimaliseert de kans op fouten en zorgt voor een vlotte doorstroming. Patiënten waarderen de snelheid en eenvoud van het proces, wat bijdraagt aan een positieve ervaring vanaf het moment dat ze uw praktijk binnenkomen. 

Het aanmeldpunt kan naadloos worden geïntegreerd met andere digitale oplossingen, zoals informatieschermen in de wachtkamer. Dit biedt extra mogelijkheden om patiënten te informeren over bijvoorbeeld wachttijden, nieuws, en gezondheidsinformatie, wat de algehele communicatie binnen uw praktijk verbetert. 

Implementatie van een registratiezuil

Eenvoudige installatie en configuratie van een registratiezuil

Het installeren van een registratiezuil in uw praktijk is een eenvoudig proces. Ons team zorgt voor de volledige installatie en configuratie, zodat het aanmeldscherm snel operationeel is. Wij passen de interface aan op uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat de software soepel werkt.

Flexible opties en maatwerk voor een digitaal onthaal

U kunt kiezen uit verschillende modellen en configuraties om aan de unieke behoeften van uw praktijk te voldoen. Of u nu een kiosk wilt kopen, een servicezuil nodig heeft of een digitaal onthaal wilt realiseren, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij uw werkwijze. 

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven