Ubecare

Extra diensten

Wij bieden ook extra diensten aan die vaak nodig zijn om de praktijk soepel te laten draaien. Stel het u zelf voor: u worstelt met technische problemen, hebt moeite om patiënten te informeren in de wachtkamer en het inchecken verloopt niet altijd even vlot. 

Geen zorgen! Onze IT-services staan klaar om uw technische uitdagingen op te lossen, terwijl onze informatieschermen patiënten op de hoogte houden en het digitale onthaal met aanmeldkiosken zorgt voor een vlotte en georganiseerde ontvangst. Ontdek hieronder onze extra diensten en laat ons uw praktijkvoering optimaliseren.

Onze extra diensten

Indien u kiest voor een of meerdere IT-services, zullen we jou, kort na het tekenen van de offerte, contacteren. Hierbij sturen we een link om de nodige software op uw computer te installeren.

Indien er hardware geïnstalleerd moet worden, maken we met jou een afspraak om deze te komen installeren.

Wilt u meer weten over onze IT-services? Contacteer ons dan zeker vandaag nog!

Wij bezorgen jou alle instructies over hoe u dit kunt configureren en welke hardware u dient aan te schaffen.

U kunt de configuratie en installatie hiervan al aanvatten nog voor de installatie van de telefooncentrale. Een handleiding kunt u terugvinden via uw agenda onder Configuratie, Informatiescherm.

Contacteer ons voor meer informatie of bij interesse. Ook kan u ons contacteren om de handleiding te ontvangen waar alle mogelijkheden en vereisten naar hardware staan.

> Ontdek meer

Wij bieden ook een digitale aanmeldzuil aan waar de patiënten zich op kunnen aanmelden, waarbij u veel tijd mee kan winnen.

Heeft u gekozen voor digitaal onthaal in uw praktijk via een aanmeldzuil? Dan zal er contact opgenomen worden voor een intakegesprek om uw wensen te overlopen. Het digitale onthaal zal dan voorbereid worden.

> Ontdek meer

Uw vraag, onze zorg

Wil u een efficiënte praktijkvoering?

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Ubecare uw praktijkvoering kan ondersteunen met onze innovatieve diensten. We zijn er om uw praktijk te versterken en ervoor te zorgen dat uw praktijk naadloos en efficiënt functioneert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien, zodat u zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Scroll naar boven